Началото на новия сезон ще бъде поставено след по-малко от

...
 Началото на новия сезон ще бъде поставено след по-малко от
Коментари Харесай

Григор преди United Cup: Вълнуваме се, успяхме да се обединим и да създадем нови спомени

 

Началото на новия сезон ще бъде сложено след по-малко от едно денонощие, като първата конкуренция в календара за 2023-та е новосъздаденият екипен шампионат United Cup, в който присъединяване ще вземат 18 страни. Сред тях е и нашата страна, в чийто състав влизат Григор Димитров, Виктория Томова, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова. 

От няколко дни сънародниците ни са към този момент в Пърт, където ще се изиграят дуелите от група А, в която попаднаха България, Гърция и Белгия. Днес обаче родните ни представители имаха опция да се забавляват дружно на плажа, където играха игри и караха сърф. 

" Забавно е, когато прекарваме време дружно отвън корта в правене на разнообразни обществени действия. Мисля, че всички се забавляваха през днешния ден ", сподели някогашният №3. " Целият тим е в ужасно въодушевление, опитваме се да оползотворим оптимално времето си в Пърт и чакаме с нетърпение началото на шампионата.

Всички са разчувствани. Това е изцяло нов формат за всички и тази година е дебютното издание на конкуренцията, тъй че не знаем какво да чакаме. Много съм удовлетворен, че успяхме да се обединим и да създадем нови мемоари ", добави още най-хубавият ни тенисист.

Нашето момче показа и своите упования за идния си конфликт с Циципас в четвъртък сутринта: " Мисля, че това ще е страховит мач. Играли сме няколко пъти един против различен и в много случаи той надви. Тук обаче форматът е различен и имам тима си зад мен, тъй че чакам срещата с неспокойствие ".

Първата ни ракета при дамите Виктория Томова също не скри вълнението си преди старта на надпреварата: " Много ми харесва шампионатът. Всяка седмица играем самостоятелно, тъй че е ужасно да се обединим със своите сънародници и да играем за нашата страна ".

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР